CHP Ordu Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavi altına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 

CHP'li Torun, "Şu anda herşey konrol altında. Gerekli her türlü tedavi uygulanıyor ve tedavisi de iyiye gidiyor. İki gün öncesine göre şimdi çok daha iyi. Zannediyorum, inşallah en kısa sürede atlatacak. Kendisinin birkaç gün önce yoğun bakıma alınması sanki kafalarda olağandışı bir durum oldu gibi ifade edildi, ama o tedbir amaçlıydı. Güvenli bir ortamda bulunması üzerine yapıldı. Şu anda herşey kontrol altında. İnanıyoruz ki, en kısa sürede iyiyeşecek ve tekrar  Antalya'mıza hizmetlerine devam edecek" ifadelerini kullandı.

"AHLAKSIZ BİR DAVRANIŞ"

Başkan Böcek hakkında çıkan bazı haberlere ilişkin açıklamalarda da bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Sayın Başkanımızın sağlığı üzerinden yapılan spekülasyonlar son derece yanlış, ahlaksız da bir davranış. Sayın Başkanımız şu anda kontrol altında, herşey iyiye gidiyor. Biz de gidince şimdi moral bulduk" dedi.

Editör: TE Bilisim