Başkan Albayrak'ın Perşembe'de ilk Meclis toplantısı Başkan Albayrak'ın Perşembe'de ilk Meclis toplantısı

İstanbul Ataşehir'de bulunan CHP seçim bürosuna gece saatlerinde gelen bir grup, saldırıda bulundu. Sprey boyalarla camlara yazı yazan saldırganlar, büronun önünde asılı bulunan bayrakları kesti, kuru sıkı tabanca ile de ile ateş etti. 

Yaşanan bu olay ile ilgili İstanbul Valiliği soruşturma başlatırten, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Torun, "İstanbul Ataşehir’deki seçim irtibat büromuza yapılan saldırıyı lanetliyorum. Olayın takipçisiyiz. Zorbalara da bu çetelere cesaret verenlere de pabuç bırakmayız. Az kaldı, bu mafya düzenini bitirmeye geliyoruz" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VALİLİĞİ: "SALDIRIYI 8 ŞÜPHELİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

Öte yandan İstanbul Valiliği de saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Valilik, "Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; (6) şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki (2) şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir. Olay yerinde (3) adet kurusıkı silah kovanı elde edilmiş olup, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Editör: TE Bilisim