ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Ünye'deki Çamlık Mevkii'de yapmayı planladığı ve tepkilere neden olan projeyle ilgili son karar verildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi projeyi yapmama kararı aldı, Ünye Belediyesi teşekkür etti. 

Başkan Enver Yılmaz, Ünye'nin Çamlık Mevkii hakkında "Ayyaşların, berduşların, sarhoşların, çingenelerin toplanma merkezi oldu" yorumunu yaparken, gelen tepkiler üzerine de son kararını açıkladı. Başkan Yılmaz, "Yüzde 73 oy veren bir ilin bu türlü tepkisini siyasetçi olarak ben de, makul, mantıklı ve anlayışla karşılıyorum. Buraya yapacağım 15 milyon liralık yatırımı Ünyeli hemşehrilerimizin hassasiyeti çerçevesinde durduruyorum. Ünye'nin memnuniyeti bizim asıl olandır. Daha önce ayyaşların, berduşların gezi alanı olarak bize şikayet ettikleri bu alanda hiçbir yatırım yapmayacağımı da belirtiyorum. İçimde kalıp da söyleyemediğim çok şey var, söylemiyorum. Söylenmesi gerekenlerle ilgili de Ünyeli hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da bu karar karşısında Başkan Yılmaz'a teşekkür etti, siyasetin halkla birlikte yapıldığını hatırlattı. Başkan Çamyar, "Siyaseti yaparken, hizmeti üretirken mutlaka istemezükçüler her tarafta olacaklar. Dün, Gezi Olayları'nda üçüncü havalimanı yapılmasın, üçüncü köprü yapılmasın diyen bir grup zihniyet burada da malesef şehirdeki iyi niyetle, belki iyi niyetle altını çizelim yola çıkarak ağacımıza dokunulmasın, Çamlık'a dokunulmasının arasına karışmak suretiyle olay bambaşka bir şekle doğru giderken, ben şahsınıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Editör: TE Bilisim