Herkes Ordu'nun seçim sonuçlarını merak ediyor Herkes Ordu'nun seçim sonuçlarını merak ediyor

Depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber olan Ordu  Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu'dan deprem bölgelerine gönderilen oyuncakları kırsal mahalleler başta olmak üzere ulaşılan tüm çocuklara hediye ediyor. Üzerinde duygusal notların da yer aldığı oyuncaklar, çocukların yüzünü güldürdü. 

Depremzede çocukların yaşadığı acıyı bir nebze de olsun unutmaları ve yüzlerinde tebessüm oluşturmaları amacıyla Adıyaman'da aktivite alanları oluşturan ekipler, kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaşmayı da ihmal etmiyor. 

MİNİKLERDEN TEŞEKKÜR

Gelen hediyelerle mutlu olan aileler ve çocuklar Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, "Çok zor şeyler yaşadık. Özellikle çocuklar bu durumdan çok etkilendi. Destekler geliyor devamını diliyoruz. Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Hilmi Güler'e de çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ekipler oluşturduğu aktivite alanlarında resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocukları depremin etkisinden uzaklaştırmak için çalışıyor. 

Editör: TE Bilisim