ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için yoğun şekilde çalışıyor. Ekipler bir yandan karla kaplı yolları açarken, diğer taraftan da hasta ve cenazeler için mücadele veriyor. 

"İKİZCE'DE BÜYÜK MÜCADELE"

İl genelinde toplam 295 iş makinesi ve 86 ekip, 24 saat yol açma çalışmaları sürdürürken, İkizce'de 1 metreyi aşan kar kalınlığı yüzünden 3 diyaliz hastası mahsur kaldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahsur kalan diyaliz hastalarının Ünye Devlet Hastanesi'ne götürülmesi için gelen 112 Acil Servis ekiplerine karla kaplı yolları açtı, hastaları hastanelere yetiştirdi.
dile getirdiler. 

"SON 2 GÜNDE 70 HASTA KURTARILDI"

Büyükşehir Belediyesi ve sağlık ekiplerinin çabalarıyla özellikle son 2 günde, 70 hasta en yakın sağlık kuruluşuna ulaştırılırken, 21 cenaze defin işlemi gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ: "ÖNCELİĞİMİZ HASTA, CENAZE VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yoğun kar yağışı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Önceliğimiz hasta, cenaze ve öğrenci servisleri olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geride kalan süreçte toplam 70 hastanın karla kaplı yolunu açıp, evlerine kadar giderek, hastanelere ulaşmalarını sağladık. 21 cenazenin ise defin işleminde yardımcı olduk. Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı bölgemizde de etkili olmaktadır. Ekiplerimiz toplam 295 iş makinesi ve 86 ekip ile 24 saat yol açma çalışmaları sürdürüyor. Acil durumlarda vatandaşlarımız 24 saat boyunca, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 444 10 52 nolu telefonunu arayarak ekiplerden yardım isteyebilirler." dedi. 
Editör: TE Bilisim