Televizyonlarda, gazetelerde haberleri yapıldı, ülke genelinde tepki gösterildi, para cezaları arttırıldı, ama yine de bazı sürücüler bu huylarından bir türlü vazgeçemedi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen 3 kişi, karayolunda 'yok artık' dedirten bir olaya imza attı. Bir kadın karayolunun ortasında durdu, araç sürücüsü de lüks otomobiliyle kadının etrafında drift attı, yetmedi el frenini çekerek adeta lastik yaktı. Bir kişi de cep telefonuyla o anları kayıt altına aldı, sosyal medyada paylaştı. 

VALİ TALİMAT VERDİ, JANDARMA O ŞAHISLARI YAKALADI
 
Ordu Valisi Tuncay Sonel, o görüntüleri izler izlemek Ünye Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na talimat verdi, o 3 kişi yakalandı. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Vali Sonel, "Ordu-Ünye'de kamuoyunu rahatsız eden  drift yapan şahıs ve yanındaki arkadaşı Jandarmamızca yakalanmış; araç sürücüsüne 13.575 TL idari para cezası verilip ehliyetine el konulmuş; ayrıca sokağa çıkma yasağına uymadıkları için idari yaptırım cezası uygulanmıştır" dedi. 

Böylece drift havası atan araç sürücüsü hem ehliyetini 2 ay kaybetti, hem de toplam 16 bin 725 TL'lik para cezasına çarptırıldı. 

Editör: TE Bilisim