Ordu'da bir sağlık çalışanı daha Koronavirüs'e yenik düştü. Korgan Devlet Hastanesi'nde Veri Giriş Kontrol İşletmeni olarak görev yaparken Koronavirüs'e yakalanan 41 yaşındaki Güney Güven tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.  

Güven için Ordu Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törene Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Atilla Gürgen, Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yıldırım Yırgın, kurum müdürleri, hekimler ve diğer sağlık çalışanları katıldı. Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu yaptığı konuşmada, Güven'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileyerek, "Allah rahmetiyle muamele eylesin. Bu vesileyle COVID-19'dan vefat eden tüm sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah başka can kaybımız olmaz" ifadesini kullandı. 

Salgının önlenmesi için özveriyle çalışıldığına işaret eden Kasapoğlu, "Sağlık çalışanları olarak üzüntülüyüz, sıkıntılıyız ama mücadelemize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tedbirlere uyması bu sorunu bir an önce ortadan kaldıracaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Güney Güven'in cenazesi, duanın ardından yarın toprağa verileceği Korgan ilçesine gönderildi.

Editör: TE Bilisim