Beklenen kar yağışı Bolu Dağı'na kadar geldi. D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Gün boyunca bölgede aralıklarla etkili olan sağanak, Bolu Dağı'nın Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Bölgede yoğun şekilde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücüler trafikte yavaş seyrediyor. Kara yolları ekipleri, güzergahlarda kar ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Trafik polisleri de sürücüleri, kar yağışı ve sise karşı dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları yönünde uyarıyor.

ORDU'DA İSE HAFTA BOYUNCA SAĞANAK YAĞIŞ VAR

Ancak kar yağışı Ordu'da yine gecikti. Bahardan kalma havaların yaşandığı Ocak ayının son günleri sağanak yağışla geçecek. Ordu, Şubat ayının ilk haftasına da yine sağanak yağışla girecek. 

DALGA BOYU 2 METREYİ BULACAK

İşte Ordu'yla ilgili yapılan son anketin sonuçları! İşte Ordu'yla ilgili yapılan son anketin sonuçları!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, özellikle Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında fırtına bekleniyor. Denizde dalga yüksekliği bugün öğle saatlerinden itibaren artarak 1.8 metreye kadar yükselecek. Orta ve Doğu Karadeniz'de rüzgarın, yarın (Pazar) sabah saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim