BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici 89 yaşında hayatını kaybetti. 

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki evinde fenalaşan Ali İhsan Destici, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Destici, hastanede yapılan tüm  müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran BBP Lideri, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz derler. Muhterem babam ve aynı zamanda hocam olan bir alimi, güzel bir insanı, hayatını emrolunduğu gibi yaşamış bir müslümanı kaybetmenin hüznünü ve acısını yaşıyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun" paylaşımını yaptık sonra Ankara'dan Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki baba ocağına hareket etti.

ORDULU İSİMLERDEN TAZİYELER

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yayınladığı taziye mesajında, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin muhterem babası Ali İhsan Bey'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da taziyesinde, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ahirete irtihal eden muhterem babası, emekli imamlarımızdan Ali İhsan Destici hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun." mesajını paylaştı. 

Hüseyin Tavlı mazbatasını alarak görevine başladı Hüseyin Tavlı mazbatasını alarak görevine başladı

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Allah rahmet eylesin mekanını Cennet eylesin inşallah, Rabbim sizlere de sabırlar versin" ifadeleriyle Destici'ye taziyede bulundu.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da yine sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin babası Ali İhsan Destici'nin vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Ali İhsan amcamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim rahmetiyle, merhametiyle, ihsanıyla muamele eylesin. Kıymetli başkanımıza, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim