Ordu Valiliği'nde düzenlenen 'Haftalık COVID-19 Pandemi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan sunum sonrası vaka sayısında yaşanan gerilemeyi öğrenince çok memnun olduğunu söyledi.

Vali Sonel yaptığı açıklamada tedbiri elden bırakmayacaklarını belirterek, "Aktif vaka sayılarındaki azalma, bizleri mutlu etti. Ancak, tedbiri elden bırakmayacağız. COVID-19 pandemisi ile mücadelede en büyük düşmanımız rehavete kapılmaktır. Rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar COVID-19 salgını ile mücadelede aktif rol oynayan başta sağlık çalışanlarımıza, emniyet, jandarma, zabıta ve diğer kamu görevlilerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bayrama kadar tam saha pres yaparsak, bayramda rahat bir nefes alabiliriz" diye konuştu. 

"65 YAŞ ÜSTÜ HATIRLATMASI"

Yaşlılarımızın mutlaka aşılanması gerektiğini ifade eden Vali Sonel, "Aşılamada unutulan, kıyıda köşede kalan dedelerimiz, ninelerimiz olabilir. Onlara mutlaka ulaşıp, aşılarını yaptırmalıyız. Bu konuda mahalle muhtarlarımız ve imamlarımız bizlere yardımcı olmalılar" şeklinde konuştu.  

Editör: TE Bilisim