ORDU - ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a, Kocaeli'den Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Genel Sekreter Mustafa Çöpoğlu eşlik etti. Vali Balkanlıoğlu, Başkan Yılmaz ve Genel Sekreter Çöpoğlu bir süre sohbet etti.

VALİ BALKANLIOĞLU: "BAŞKANIMIZIN MEZİYETİNİ ÇOK DUYDUK"

Ordu'nun son dönemde turizm açısından önem arz eden bir il konumunda olduğuna dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, "Ordu potansiyeli yüksek bir il. Büyükşehir olması nedeniyle kamu hizmetleri değişim ve dönüşüm sürecinde, Valilik olarak daha çok eğitim, kültür, sağlık, emniyet, asayiş gibi devletin asli fonksiyonları ile ilgilenmek durumunda kalacağız. Değerli Başkanımızın meziyetini çok duyduk. Birlikte uyum içerisinde hizmet yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
YILMAZ: "ORDU KARADENİZ'İN İNCİSİ"

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Enver Yılmaz, "Ordu Karadeniz'in incisi bir ilimiz. Sayın Valimiz ile birlikte ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Ben yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim