ORDU - Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyeleriyle birlikte düzenlenen kahvaltılı mavi yolculukta konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, organizasyon nedeniyle Başkan Recep Aydın'a teşekkür etti. Ordu'nun Karadeniz Bölgesi'nde Ege kıyılarındaki koylarını aratmayacak bir güzellikte sahil şeridine sahip olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, özellikle Ordulu bir siyasetçi olmasının yanı sıra Ordu'daki basın mensuplarıyla da 22 yıldır mesaidaşlık yaptığını söyledi.



"İFTİRA ATMAYALIM"

O günlerden bu günlere ilişkilerinin her zaman ilk günkü masumiyet ve temizlikte sürdüğünü dile getiren Başkan Yılmaz, yaşanan ufak tefek sorunlar olabileceğini de belirterek, "Ben bu sorunları olgunlukla karşılayabilecek siyasi tecrübeye sahip bir insanım ama istirhamımız yine o dur ki, yaptıklarımızla, yazdıklarımızla, konuştuklarımızla, değerlendirmelerimizle objektif olalım. Esesan bu objektiflikte çok sorun yok. Kimi kendine göre, kimi bilgilerine göre, kimi elindeki donelere göre ama esas bana vicdan azabı çektiren, iftira atmayalım. İftira attığınız takdirde onun vebali farklı. Hem hukuken farklı, hem vicdanen farklı, hem hak huzurunda farklı. Varsa bir mevzu, birebir bizimle görüşün" dileklerinde bulundu.



"SOSYAL MEDYA ARKASINDA KENDİNİ GÜÇLÜ HİSSEDENLER"

Özellikle sosyal medya aracılığıyla başlatılan iftira ve karalama kampanyalarına da dikkatleri çeken Başkan Yılmaz, "Falanca şöyle diyormuş. Sosyal medya dediğimiz ne idüğü belirsiz yapının arkasında kendisini güçlü hissedenlerin hükmü, merak etmeyin 5-6 ayı geçmiyor. Kimsenin bizim şahsımızla, ya da sizin şahsınızla bir işi yok. İşgal ettiğimiz koltukla ya da kullandığımız kalem, klavyeyle işimiz var. Yoksa herkes iyi insandır, güzel insandır. O yüzden hak, hukuk, vebal gibi kavramlarda biraz daha itinalı olunması gerektiğini belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim