ORDU - Geçirdiği beyin rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Ordulu işadamı Namık Altaş'ı son yolculuğuna binlerce seveni uğurladı. 

Ordu Ulu Camii'deki cenaze töreni sırasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, merhum işadamının rahatsızlığından 2 gün önce görüştüklerini belirterek, bir anısını paylaştı.

ADETA VASİYET ETTİ

Başkan Yılmaz konuşmasında, "Perşembe günü benim yanımdaydı. Kendisi ustayla birlikte geldi. Dedi ki, 3-4 gündür içimde çok büyük sıkıntı var, bu bana dert oldu. Şunun kararını bugün verelim dedi. Bu şerefe dedi, Selimiye Camisi gibi dördü de büyük mü olsun, yoksa şu şu camilerdeki gibi ikisi büyük ikisi küçük mü olsun. Ben de o esnada aramızda olan saygıdeğer bir hocamızı aradım. Dedim ki, böyle böyle bir kanaatimiz var. Sizin düşünceniz nedir? O da benim gibi düşündüğünü söyledi ve biz dedik ki, Ordu'nun hatta bölgenin en güzel taş eserlerinden bir tanesi olan bu Ulu Cami'ye dört şerefe yakışır dedik. Ayağa kalktı, bana bir sarıldı. Dedi ki, üzerimden öyle bir yük aldın ki dedi, koşa koşa gitti, gidiş o gidiş" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim