30 Haziran 2014 seçimlerinden itibaren Ordu'nun tüm ilçelerinde olduğu gibi Akkuş'ta da devasa yatırımlara imza attıkları söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Büyükşehir olmadan önce Akkuş ilçemize Ordu İl Özel İdaresinden ayrılan bütçe yıllık toplam 700 bin TL'ydi. Büyükşehir olduktan sonra ise tam 55 milyon TL'lik yatırım yaptık. Neredeyse geçmişteki bütçenin 80 katı fazlası bir yatırımı hayata geçirdik" dedi.

Özellikle su ve kanalizasyon yatırımlarının 25 milyon 850 bin lirayı bulacağını belirten Başkan Yılmaz, "Göreve gelir gelmez Akkuş'un arıtma tesisini hizmete açtık ve su problemini bitirdik" diye konuştu.

"EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Akkuşlulara seslenen Başkan Enver Yılmaz, "Sizleri biraz geçmişe götürerek 30 Mart yerel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın dediklerini hatırlatmak isterim. Sayın Cumhurbaşkanımız Ordu ziyaretinde, 'Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Enver Yılmaz'ı sizlere emanet ediyorum' demişti. Siz o emanete öyle bir sahip çıktınız ki, Büyükşehir dahil 20 belediyenin tamamında yetkiyi bizlere verdiniz. Şimdi ise Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Milletvekili Adayımız Şenel Yediyıldız'ın öncülüğünde 6 arkadaşımızı size emanet ediyorum' dedi. Bu söz üzerine şimdi de bu emanete 24 Haziran seçimlerinde de sonuna kadar destek olacağınıza inanıyorum. Benim bundan hiç şüphem yok" şeklinde konuştu. 

İftar programına katılan AK Parti Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Yavuz Selim Kıran da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Editör: TE Bilisim