Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 35 günlük Adıyaman görevinin ardından Ordu'ya geri dönerek görevinin başına geçti. 

Tören, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından İçişleri Bakanlığı Afet Koordinasyon Başkanlığı'nca bölgeye görevlendirilmiş, Adıyaman ve Gölbaşı'da görev yapmıştı. 35 günlük çalışmanın ardından bugün Altınordu'ya dönen Başkan Tören, ayağının tozuyla yeniden mesaisine başladı ve Altınordu sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti Ordulu işadamı Emin Poyraz hayatını kaybetti

Orduluların da yoğun ilgisini gören Başkan Tören deprem bölgesindeki özverili çalışmaları nedeniyle halkın büyük takdirini kazandı. 

Deprem bölgesine ilişkin olarak "Yüreğimizin yarısını bıraktık, binlerce yaralı yüreği, yüreğimizde getirdik" diyen Başkan Tören, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Tarifi imkânsız duygular içerisinde gönlümüzde hüzün, bolca hayır dua ve kardeşlerimizin gönül dolusu selamları ile bir ayı aşkın süredir deprem felaketinin yaralarını sarmak ve acıları paylaşmak için bulunduğumuz Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinden kısa süreliğine şehrimize döndük. Şehrimizin buram buram huzur ve kardeşlik kokan sokaklarında, caddelerinde esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile selamlaştık, halleştik. Özlediğimiz memleket havası ve hemşehrilerimizin hayır duaları ile tazelenip umutlarını bizlere bağlamış kardeşlerimizin yanında olmak üzere yeniden bölgeye döneceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim