Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde Belediye Başkanı ile bir belediye çalışanı arasında yaşanan tartışmanın görüntüleri sosyal medyaya servis edildi, bir anda Ordu'nun en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kimin ya da kimlerin servis ettiği bilinmeyen görüntülerde Gürgentepe'nin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin ile bir belediye çalışanının arasında yaşanan tartışmalara yer verildi.  

"İKİ YIL ÖNCE YAŞANDI YENİ SERVİS EDİLDİ"

Görüntüleri servis edilen tartışmanın bundan yaklaşık 2 sene önce 2019 yılı Haziran ayında yaşandığı ortaya çıktı. İki yıl sonra İYİ Partili Lütfü Türkkan olayının ardından servis edilmesi ise akıllarda soru işaretlerine sebep oldu. 

"OYUN" DEDİ İLK KEZ KONUŞTU

Görüntülerde Başkan Şahin ile belediye çalışanı S.K arasında geçen tartışmalar yer alıyor. Aynı zamanda şehit yakını olan S.K ile tartışan Başkan Şahin, o görüntülere ilişkin ilk kez Ünye'den yayın yapan A52 Tv Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yunus Zor'a açıklamalarda bulundu. Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, "Bazı gazeteci olanların, işte bize huzur vermek istemeyenlerin yapmış olduğu bir oyun" ifadelerini kullandı. 

ŞEHİT YAKINI MI? DEĞİL Mİ?

Başkan Şahin, kaydın sessiz çekildiğini, ses kaydının da telefonla söz konusu belediye çalışanı tarafından alınarak sonradan görüntelere montajlandığını iddia etti, "Görüntüde sürtünmeler var belli oluyor. Hazırlıklı gelmişler" diye konuştu. Belediye çalışanı S.K'nın 1996 yılında Hakkari Şemdinli'de şehit düşen Jandarma Er Sezgin Karaca'nın yengesi olduğu da anlaşıldı. Gazeteci Yunus Zor'un "Bu kadın şehit yakını deniliyor, doğru mudur" şeklindeki sorusuna da, "Direk kendisi değil, eşinin kardeşi şehit oldu. Yakınlığı da bu şekilde. Bana yapılan bir kumpas. Zaten açıklama yapacağım. Nasıl bir haksızlığa uğradığımı, nasıl bir kumpasa uğradığımı açıklayacağım. Bana yapılmış açık bir kumpas" ifadelerini kullandı. 

Geçmişte yaklaşık 35 yıl imam-hatiplik yapan ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den Gürgentepe Belediye Başkanı seçilen Yaşar Şahin, "Benim şehitle ilgii, şehitlikle ilgili hassasiyetim herkesçe bilinir. Ben şehide de, şehit yakınlarına da asla birşey demem" dedi. Söz konusu olay yargıya taşındı.   

Editör: TE Bilisim