İçişleri Bakanlığı tarafından içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 31 şehirde 48 saat sokağa çıkma yasağının ilk gününde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, tek başına tebdil-i kıyafet 11 ilçede denetlemelerde bulundu. 

İncelemelerine ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Güler, "Vatandaşlarımızın durumunu yerinde görmek, verdiğim talimatların uygulanıp uygulanmadığını tespit etmek ve belediyelerimizin çalışmalarını incelemek için kimseye haber vermeden Ünye'den Korgan'a, Gürgentepe'den Ulubey'e 11 ilçemizde bugün tek başıma tebdil-i kıyafet gezdim. Görev başında olan sağlık personellerimize, eczacılarımıza, fırıncılarımıza, güvenlik güçlerimize ve belediye personellerimize kolaylıklar dileyerek, günlerdir gösterdikleri fedakarlıklardan ötürü teşekkür ettim" dedi.

ORDULULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Güler, kurallara ve sokağa çıkma yasağına riayet eden hemşerilerine, "11 ilçemizin tamamında da sokağa çıkma yasağının büyük bir hassasiyetle yerine getirildiğini gördüm. Bunun için tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.

AZ KALSIN CEZA YİYORDU

Tek başına ve tedbil-i kıyafet olunca Korgan ilçesinde polis engeline takılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, maskeyle kendisini tanıyamayan polislerden ceza yemekten son anda kurtuldu. O anları esprili bir şekilde sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Güler, "Emniyet güçlerimiz görevlerini çok iyi yapıyorlar. Bana bile ceza yazıyorlardı :)" dedi. Başkan Güler'in esprili bu tweeti yine binlerce beğeni aldı. 

Editör: TE Bilisim