Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Ayrıştırma Tesisi'nde kolları, bacakları ve kafası gövdesinden ayrılmış erkek cesedi bulundu. Çalışmalar durdurularak durumun polise bildirilmesinin ardından cinayet masası ekipleri geniş bir soruşturma başlatıldı. Parçalanan erkek cesedinin çöp arabasında da parçalanmış olabileceği ihtimali de araştırıldı ancak polis bununla yetinmedi. Cesedin 2 yılı aşkın bir süredir Ordu'da annesi ve 3 kardeşiyle Ordu'da yaşadığı tespit edilen Iraklı Hüseyin Kalaf'a ait olduğu belirlendi.

POLİS KATİL ZANLILARINA MOBESE'LERDEN ULAŞTI!

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, kentteki MOBESE kameralarının kayıtlarını tek tek inceledi ve Hüseyin Kalaf'ın görüntülerine ulaştı. En son görüldükleri yerde yanındaki 4 kişiyi tespit eden polis, düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Hüseyin Kalaf'ın öldürülüp cesedinin de Subaşı Mahallesi'ndeki evlerinin banyosunda parçalandığı, gece saatlerinde de çöpe atıldığı saptandı. 

4 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden 2'sinin emniyetteki sorgularında suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilirken, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına bulunan diğer 2 kişinin sorgusu ise devam ediyor.

Editör: TE Bilisim