ORDU - Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Bostancıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

21 EKİM CUMARTESİ TOPRAĞA VERİLECEK

Ankara'da hayatını kaybeden Bostancıoğlu'nun cenazesi 21 Ekim 2017 Cumartesi günü ilk olarak Altınordu'daki Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği önüne getirilecek. Buradaki cenaze töreninin ardından Bostancıoğlu'nu naaşı, Fatsa'da Ortabüyük Camii'de öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. 

TAZİYE MESAJLARI

Bostancıoğlu'nun ölümü Ordu'daki oda başkanları ve esnaflarda da büyük üzüntüye sebep oldu. 

Metin Gündoğdu; AK Parti Ordu Milletvekili: "Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin kıymetli başkanı Aydın Bostancıoğlu'nun vefatını üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır dilerim. Mekanı Cennet olsun"

Enver Yılmaz; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı: "Görev adamı, esnaf ve sanatkar dostuydu. Hastanede tedavi görürken bile esnafların sorunlarıyla ilgili bilgilendirmede bulunmuştu. Her zaman büyük bir uyumla çalıştığımız, Ordu Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun"

Engin Tekintaş; Altınordu Belediye Başkanı: "Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun"

Muharrem Aktepe; Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı: "Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası - Fatsa Gıda Maddeleri Odası başkanı Aydın Bostancıoğlu'nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"

Ali Rıza Ercan, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı: "Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve esnaf camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz"

Tahir Gayret; Bolu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı: "Can dostlar. Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden can dost, değerli kardeşim Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Aydın Bostancıoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, camiamıza başsağlığı dilerim. Aydınım ruhun şad olsun inşallah"

Kemal Altuncuoğlu; KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı: "Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sevgili abim, dostum Aydın Bostancıoğlu Hak'ka yürümüştür. Kendisine rahmet diliyorum. Esnaf camiasının başı sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah"  

Selami Akarsu; Altınordu Ziraat Odası Başkanı: "Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ve Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Başkan Aydın Bostancıoğlu'na Allah'tan rahmet yakınlarına ve ailesine başsağlığı dileriz"

Bahadır Baş; Ordu Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı: "Ordu bir güzel insanını, bir çınarını daha kaybetti. Odamız son Genel Kurulu'na katılan, muhasebe dünyasını hiç yalnız bırakmayan, Ordu Esnaf Odaları Birlik Başkanı değerli abim, güzel insan; Aydın Bostancıoğlu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Esnaf camiası başta yakınlarına, sevenlerine sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun. Seni unutmayacağız"

Etem Yücel; Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanvekili: "Çok sevdiğim değerli abim Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sayın Aydın Bostancıoğlu'nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, mekanı Cennet olsun diyorum. Ailesinin, yakınlarının ve esnaf camiasının başı sağolsun"
Editör: TE Bilisim