Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın yaptığı yazılı açıklamayla Batman'da meydana gelen hain saldırıya tepki gösterdi.  

Taşkın, "Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına olan inancımızı koruyoruz. Allah, vatan hainlerini, insanlık düşmanı bu cellatları kendi kanlarında boğacaktır! Kahraman şehitlerimizin aileleri ve milletimizin metin olmaları, birlik ve beraberliğimize olan saldırılara karşı dik durmaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
 
Taşkın, bebek ve çocuk katili PKK terör örgütünün kalleş saldırılarının bir gün sona ereceğini, ancak o gün gelene kadar halkımızın sağduyulu davranarak devletine olan inancını ve güvenini kaybetmemesi gerektiğini belirterek, "Devletin, bu hainlerin üzerine giderek akan kanı yerde bırakmayacağını düşünüyoruz. Allah, böyle kalleşlerin hain tuzaklarından halkımızı korusun. Hain saldırı da şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Bu topraklar için canlarını feda eden vatan evlatlarımızı her zaman saygı ve minnetle anacağız ve hiçbir zaman unutmayacağız. Allah kederli ailelerine sabır versin. Yaralı askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum. Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum. Şehit yakınlarına, TSK'ya, İçişleri Bakanlığı'na ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim