Ramazan Bayramı'nda tatil 9 güne çıkarıldı Ramazan Bayramı'nda tatil 9 güne çıkarıldı

8 Şubat'tan bugüne kadar afet bölgesi Adıyaman'da görev yapan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan bölgedeki sorunların çözümü için mücadele ederken, diğer taraftan da bölgede acil ihtiyaç gerektiren konularda da seçim bölgesi ve memleketi Ordu'dan destek taleplerinde bulunuyor. 

Başkan Tören, deprem bölgesi Adıyaman'dan bir kez daha Ordululara seslenerek, bu kez minik depremzedeler için kolları sıvadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Tören, "Her oyuncak bir tebessüm, her kitap yeni bir Dünya olsun. Oyuncaklarınızı ve kitaplarınızı paylaşarak deprem bölgesindeki kıymetli çocuklarımızın hüzünlerini sevince dönüştürmeye, bir nebze de olsa yaşadıkları acıların izlerini silmeye katkıda bulunmak ister misiniz" diyerek yeni bir kampanyanın startını verdi.

"3 MART CUMA AKŞAMINI KADAR"

Başkan Tören, oyuncaklarını ve kitaplarını afet bölgesindeki çocuklarla paylaşmak isteyen hayırsevrelerin bağışlarını 3 Mart Cuma günü saat 17:00'ye kadar Altınordu Belediyesi'ne teslim etmesi gerektiğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim