Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın 4'ncü çocukları dünyaya geldi. Albayrak Çifti yeni dünyaya gelen bebeklerine 'Hamza Salih' ismini verdi. 

Bakan Albayrak evlat sevincini sosyal medya hesabından yaptığı "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz" diyerek paylaştı.

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları Bakan Albayrak ve ailesi hakkında çok çirkin ve ahlak dışı paylaşımlar yaptı. Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakan Albayrak ve ailesine ahlaksız paylaşımlar yapanlar hakkında soruşturma başlattı. 
Hemen hemen her kesimden büyük tepkilere neden olan paylaşımlarla ilgili Bakan Albayrak ve ailesine Ordulular ve Ordulu siyasilerden de büyük destek geldi. 

İŞTE ORDULULARDAN GELEN O TEPKİLER

ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı: "Yeni doğum yapmış bir anneye, sevincini paylaşan bir babaya ve dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebeğe hakaret edecek, kin kusacak kadar kötü olanlara rağmen bu nefret diline teslim olmayacağız. Edep ya Hu!"

NUMAN KURTULMUŞ, AK Parti Genel Başkanvekili: "Doğan her çocuk yarınlarımıza dair en hakiki umudumuzdur. Dünya'ya gelmiş yavrumuz Hamza Salih'in, ailesine ve milletimize hayırlı bir evlat olmasını diler, kardeşlerim Esra ve Berat Albayrak çiftini tebrik ederim. Annelik ve kadınlık onurunu layıkıyla taşıyan Esra Albayrak'ı üzmeye yönelik çirkin tavrı ve böylesine insani bir durumda bile alçakça haysiyet cellatlığı yapan ahlaksızları şiddetle kınıyorum."

METİN GÜNDOĞDU, AK Parti Ordu Milletvekili: "Ahlaksızlık, alçaklık ve adiliğin son örneğini, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a yönelik saldırılarda bir kez daha gördük. En sert şekilde kınıyorum. Gün geçtikçe netleşiyor ki, sosyal medyayla ilgili düzenlemeler şart oğlu şarttır."

CEMAL ENGİNYURT, MHP Ordu Milletvekili: "Berat Albayrak ve eşinin Hamza Salih evladı oldu, Allah analı babalı büyütsün. Ağzından lağım akanlar! Kanı bozuklar! Sapık ruhlular! Kindar hainler! Sifon çekilecek pislikler! Berat Albayrak hedef alarak, güya düşünce(!)belirtmişler. Şerefsizce yazanların hepsi beyinsizdir. Yazık."

MEHMET HİLMİ GÜLER, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı: "Sayın Berat Albayrak'ın ve değerli eşi Esra Albayrak'ın yeni doğan evlatlarına sağlıklı bir ömür diliyorum. Masum bir bebek üzerinden gayri ahlaki ifadelerle siyasi hesaplaşma içerisine girenleri kınıyor, son zamanlarda artan bu tür akıl tutulmalarının son bulmasını diliyorum."

HALİT TOMAKİN, AK Parti Ordu İl Başkanı: "Sayın Bakanımız Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak Hanımefendi'yi dünyaya gelen yeni yavruları vesilesiyle tebrik ediyorum. Bir günlük bebeğe ve annesine dil uzatmak insanlıktan nasibini almamış ahlaksızlara yakışır."

AHMET YENİLMEZ, Türk tiyatrocu, aktör, şair ve yazar: "Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak Bey'in yeni doğmuş evladı üzerinden, şerefsizce, ahlaksızca, namussuzca, haysiyetsizce kin kusanlar, biliniz ki pisliğinizde geberecek, bu edepsizliğinizin, namussuzluğunuzun hesabını iki cihanda da vereceksiniz! Namussuzsunuz!"

OKTAY ÇANAK, 25.26'ncı Dönem AK Parti Ordu Milletvekili: "Sayın Berat Albayrak ve ailesine yaptığınız küfür ve hakaretler insani hasletlerden uzak, önyargılı ve şeytani fıtratlarınızın bir tezahürüdür. Ondaki nezaket ve adamlığa sahip olsanız yaptığınızdan utanırsınız. İnsanlığınızdan utanmıyorsunuz, hayvanlığınızdan bari utanın."

CANAN KAFTANCIOĞLU, CHP İstanbul İl Başkanı: "Günün ve gündemin yoğunluğundan şu an haberdar oldum. Esra Albayrak'ın kendisine ve yeni doğmuş evladına sağlık ve mutluluk dilerken, kendisine yapılan aşağılık saldırı karşısında dayanışma duygularımı iletiyorum. Kadına karşı yapılan saldırılarda tüm kadınları yan yana bulacaksınız!"

Editör: TE Bilisim