ORDU - Ağrı ve Kuzey Irak'tan peş peşe gelen iki acı haber, Türkiye'de yine ocaklara ateş düşürdü, ancak çok sayıda terörist de öldürüldü.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde geçtiğimiz 25 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından minibüse ateş açılması sonucu gerçekleştirilen saldırının ardından başlatılan operasyonlarda şehit olan askerlerin sayısı 4'ü yükseldi. Dün sabah saatlerinde operasyona çıkan birliklere teröristler tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 korucu şehit olurken, 1 korucu da yaralandı. Operasyonların devam ettiği sırada acı haberi Ağrı Valisi Süleyman Erbal verdi, "Doğubayazıt ilçesi Güngören köyü mevkisinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 2 askeri personel ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı" dedi.

Şehit düşen askerin, Adana Kozan nüfusuna kayıtlı 33 yaşındaki Uzman Jandarma Mehmet Bolat olduğu öğrenildi. 

KUZEY IRAK'TA 2 ŞEHİT

Dün Kuzey Irak'tan da peş peşe iki acı haber geldi. Türkiye-Irak sınırlarında bulunan Kanimasi Bölgesi'Nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 41 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar şehit oldu, 4 asker yaralandı. 3 terörist ise öldürüldü. Bir diğer acı haberin adresi ise yine Kuzey Irak'ın Serabatin Bölgesi'nden geldi. Çıkan çatışmada bir güvenlik korucusu şehit edildi, bir korucu da yaralandı. 

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN'A DÜŞTÜ

Kuzey Irak'ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar'ın acı haberi memleketi Samsun'un Havza İlçesi'ne ateş düşürdü. Havza'da oturan baba Aslan Acar, bu sabah oğlunun şehit olduğu haberini ilçe yetkililerinden aldı. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, eşi ve çocuklarının ise Ankara'da oturduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilisim