Hakkari Şemdinli'den gelen acı haber üzerine sosyal medya hesabı Twitter'dan taziye mesajı paylaşan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu; "Hainlerin saldırısı sonucunda şehadete yürüyen Gölköylü evladımız Sefa Kabakkaya'ya Allah'tan rahmet dilerim. Bizlerin yüreğine ateş düşüren hainler kahrı perişan olsun inşallah. Böylesine yiğitler olduğu sürece aziz milletimiz, hainler karşısında asla diz çökmez. Şehidimizin ruhu şad olsun. O artık sadece Ordumuzun değil tüm Türkiye'nin evladıdır." dedi. 

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da taziye mesajında, "Ordu Gölköylü kahraman evladımız Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya, Hakkari'de hain terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düştü. Rabbim şehidimize rahmeti ile muamele eylesin. Şehidimizin ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar niyaz ediyorum. Başımız sağolsun." dedi.
  
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun da mesajında, "Hakkari-Şemdinli'den şehit haber geldi yine... Acımız çok büyük, başımız sağolsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'da paylaştığı mesajında, "Ordu Gölköylü kahraman evladımız Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya, Hakkari'de hain terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düştü. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım da sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Hakkari'de teröristlerle girdiği çatışma sonucu, Gölköy Akçalı nüfusuna kayıtlı, Piyade Er Sefa Kabakkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, güvenlik birimlerimize, milletimize ve Gölköyümüze başsağlığı ve sabırlar dilerim." dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da Twitter'daki paylaşımında, "Gölköy ilçe nüfusuna kayıtlı, ailesi ilçemizde ikamet eden Jandarma Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya Hakkari'de bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit düştü. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Ailesinin ve aziz milletimizin başı sağolsun" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da taziye mesajında, "Hakkari'deki hain saldırıda şehit düşen Ordu Gölköy nüfusuna kayıtlı kahraman evladımız Jandarma Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya'ya rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun." dedi. 

"ŞEHİT KABAKKAYA'NIN CENAZESİ"

Ordu'nun Gölköy İlçesi'ne bağlı Akçalı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefa Kabakkaya, 17 Kasım Cuma günü (yarın) Altınordu İlçesi'ndeki Ulu Camii'de Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Altınordu Garnizon Şehitliği'nde toprağa verilecek.
Editör: TE Bilisim