Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ağrı'da terör örgütü PKK'ya karşı sürdürdüğü operasyonlarda Ordu'ya bir acı haber daha ulaştı. Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Kacalı Mahallesi'ndeh 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk şehit oldu. 

Şehit Uzman Çavuş'un acı haberi ailesine ulaşırken, 4 kardeş oldukları öğrenildi.

İKİ ŞEHİTTEN BİRİ ORDULU

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi hudut hattında İran istikametinden Türkiye'ye sızma girişiminde bulunan terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucunda 2 askerin yaralandığı, yaralanan askerlerin hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Ordu'da Çaybaşı nüfusuna kayıtlı Şehit Uzman Çavuş Çetin Ak, dün gözyaşları arasında toprağa verilmişti. 

TAZİYELER

METİN GÜNDOĞDU, AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ:
Ağrı'da görev yapan, Ordu Perşembeli kardeşimiz Ceyhun Arslantürk şehit olmuștur. Aziz şehidimizin mekanı cennet olsun. Acılı ailesine ve tüm  milletimize sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

ERGUN TAŞÇI, AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı Doğubayazıt'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Ordulu kardeşimiz, kahraman askerimiz Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk evladımıza Cenab-ı Mevla'dan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Ordumuzun, milletimizin başı sağ olsun."

SEYİT TORUN, CHP ORDU MİLLETVEKİLİ-GENEL BŞK.YRD.:
"Ağrı'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Ordu Perşembe nüfusuna kayıtlı evladımız Ceyhun Arslantürk'e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun."

DR.MEHMET HİLMİ GÜLER, ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı Doğubayazıt'ta teröristler ile girilen çatışmada Ordulu evladımız P. Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'ün şehit olduğu haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş oldum. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

ORHAN SÜMER, CHP ADANA MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır dilerim."

AYHAN BARUT, CHP ADANA MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı'da hain teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen kahraman askerimiz Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır, ulusumuza başsağlığı diliyor, alçak terörü şiddetle lanetliyoruz."

KADİM DURMAZ, CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı Doğubayazıt'ta hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan P. Uzm. Çvş. Ceyhun Aslantürk’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine, Aziz milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı dilerim."

TUNCAY ÖZKAN, CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerimiz Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun."

MURAT EMİR, CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ:
"Ağrı’da PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum."

AŞKIN TÖREN, ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı Doğubeyazıt'ta teröristler ile çıkan çatışmada şehit düşen Perşembeli hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Ceyhun Aslantürk'e Allah'tan rahmet, ailelesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun."

HÜSEYİN TAVLI, ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı'da hain teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Perşembeli kahraman evladımız Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

ULAŞ TEPE, GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı Doğubayazıt'ta teröristler ile girilen çatışmada Perşembe ilçemizden  P. Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk kardeşimizin şehit olduğu haberini derin bir üzüntüyle öğrendik.Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

İSA DEMİRCİ, AKKUŞ BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı'da teröristlerle girilen çatışmada Perşembe ilçemizden kahraman askerimiz piyade uzman çavuş Ceyhun Arslantürk şehit düştü. Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

HÜSEYİN SEMİZ, ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı Doğubayazıt'ta hain teröristler ile girilen çatışmada Ordulu evladımız P. Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum."

YENER KAYA, KABADÜZ BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı'da teröristler ile çıkan çatışmada  Perşembe ilçemizin Kacalı Mahallesi'nden Uzman Çavuş Ceyhun Aslantürk, şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve Milletimize başsağlığı dilerim .  Mekanı cennet olsun."

FİKRİ ULUDAĞ, GÖLKÖY BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı Doğubayazıt'ta teröristler ile girilen çatışmada Ordulu evladımız P. Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'ün şehit olduğu haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş oldum. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

PROF.DR.ALİ AKDOĞAN, ODÜ REKTÖRÜ:
"Ağrı Doğubayazıt'ta teröristler ile girilen çatışmada şehit olan Ordulu kardeşimiz P. Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

MURAT HAZİNEDAR, BEŞİKTAŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI:
"Ağrı'da terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan, Ordu Perşembe'li Uzman Çavuş Ceyhun Aslantürk'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Mekânı Cennet Olsun. Başın sağ olsun Türkiyem!"

Editör: TE Bilisim