Adıyaman'da yıkılan binanın enkazından yaklaşık 21 saat sonra 1 çocuk kurtarıldı. Atatürk Bulvarı'nda 9 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Ortam dinlemesinin ardından enkazın altından yaklaşık 21 saat sonra yaralı olarak çıkarılan ve adının Sefa Yaprak olduğu öğrenilen 12 yaşındaki çocuk, bölgedeki sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, yıkılan binanın çevresinde vatandaşlar da enkaz altında kalan yakınlarından haber bekliyor.

20 SAAT SONRA GELEN MUCİZE

Öte yandan yine Adıyaman'da 20 saat sonra isminin Filiz Coşar olduğu öğrenilen depremzede AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarıylar enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Coşar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Gülyalı Belediyesi'nden 'hibe otobüs' açıklaması Gülyalı Belediyesi'nden 'hibe otobüs' açıklaması

Depremin üzerinden 20 saat geçtikten sonra bir sevindirici haber de Diyarbakır'dan geldi. Bağlar ilçesi Tesisler Kavşağı'ndaki Serin-2 Apartmanı'nda AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin 2 kişiyi yaralı ve sağ olarak enkazdan çıkarmayı başardı. 2 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Editör: TE Bilisim