Erzincan'da bu sabah saatler 09:48'i gösterdiğinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre kırılma yerin 9.48 km'lik derinliğinde yaşandı.

Ordu Valiliği'nden otopark ihtiyacına önemli katkı Ordu Valiliği'nden otopark ihtiyacına önemli katkı

Erzincan'nın merkezine bağlı Koçyatağı sınırlarında meydana gelen 4.1'lik sarsıntının ardından saatler 09:54'ü gösterdiğinde 3.2, 10:25'te 1.4, 12:51'de 1.9 şiddetinde üç ayrı artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu yaptığı yazılı açıklamada, "İlgili birimlerimiz tarafından yapılan saha taramalarında şu ana kadar can ve mal kaybına yönelik olumsuz bir durum bulunmamakta olup saha taramalarımız devam etmektedir. Vatandaşlarımız tarafından da ilgili kurumlarımıza şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi