Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuştu.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Alandaki kalabalığın 14 Mayıs'ın müjdesi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandakilere, "İnşallah sandıklar patlıyor mu? Bunun için benim hemşehrilerim, kardeşlerim kapı kapı dolaşmaya var mı? 14 Mayıs'ta da inşallah bir başka müjdeyi Rize'den alacağız." diye seslendi.

"Yaş çay alım fiyatını kilo başına 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz"

Koalisyon ortaklarının Rize'de toplaştığını, çay konusunda yine atıp tuttuklarını ama unuttukları bir şey olduğunu ifade eden Erdoğan, "Benim Rizeli kardeşim, bay bay Kemal'in ve avenesinin palavralarına asla itibar etmez. Rizeli hemşehrilerim, adı 'yalancı çoban'a çıkmış birine ve saz arkadaşlarına prim vermez." diye konuştu.

Kendilerinin Rize ve çay üreticileri için yaptıklarının ortada olduğunu belirten Erdoğan, "Rızkını çaydan kazanan hemşehrilerimi hep en güçlü şekilde destekledik. Şimdi sizlerle bu yılki yaş çay alım fiyatını paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl destek ödemesiyle birlikte yaş çaya kilo başına 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl için, yine destek ödemesiyle birlikte yaş çay alım fiyatını kilo başına yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkartıyoruz. Yeni çay alım fiyatının hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: TE Bilisim