ORDU - Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, büyük bir özenle hazırladıkları AB destekli Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası'nı 8 Eylül Cuma günü hizmete açacaklarını duyurdu. 

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Yanıkoğlu, Fındık Lisanslı Deposu Lisans belgesini geçtiğimiz gün Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin elinden teslim aldıktan sonra bugün de borsayı 8 Eylül'de hizmete açacaklarını duyurdu. Giresun Ticaret Borsası 'Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsa Kurulması Projesi'nin açılışı Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin ev sahipliğinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda Tarım Hayvancılık Ahmet Eşref Fakıbaba ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla yapılacak. 

Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu yazılı açıklamasında, "Fındığın kalbi 8 Eylül'den itibaren Giresun'da, Giresun Ticaret Borsası'nda atacak. Şeffaf ve objektif olarak çalışacak sistem sayesinde kaliteli ürün kaliteli fiyata satılacak. Tüm halkımızı 8 Eylül'de açılışımıza davet ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim