ORDU(ALTINORDU) - Ordu'nun özellikle kent ekonomisi anlamında da mutlaka sınıf atlaması gerektiğini belirten Ordu Genç İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz, "Özellikle işsiz gençlerimize istihdam sağlayacak, ilimiz ekonomisine canlılık getirecek olan, bacası tüten ve üretim yapan birkaç büyük fabrikayı mutlaka Ordu’ya kazandırmalıyız. Ordu ekonomisini sadece fındığa bağımlı olmaktan kurtarıp farklı diğer sektörlere de ağırlık vermeliyiz." dedi.  

Yapımı devam eden Ordu-Giresun havaalanı, Çevre Yolu, Dereyolu, bağlantı yolları, Botanik Park, Çambaşı kayak pisti, Çikolata Park, Marina, yeni otel ve turizm yatırımları gibi hizmete açıldığında Ordu’nun çehresinin çok farklı olacağını söyleyen Kaymaz, "Kamu ve özel yatırımlara ilave olarak en başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, diğer ilçe belediyelerimizin de yapacağı altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla tüm Ordu’lulara daha yaşanılabilir, daha sosyal ve daha huzurlu bir yaşam sürdürme imkânlarının sağlanacağına inanıyoruz." diye konuştu. 

Gerçekleştirilen yatırımlarla Ordu her geçen yıl açığını kapattığını ve  gelişmişlik derecesinde hızla ileri seviyelere doğru çıktığını belirten Ordu Genç İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz, "Ordu’nun en büyük kazancı olan mavi ve yeşili en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sadece yeşil renge değil deniz mavisine de yatırımlar yapmalıyız. Özellikle deniz turizmine yapacağımız yatırımlar Ordu’yu daha ayrıcalıklı bir noktaya mutlaka taşıyacaktır." ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim