ORDU - Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı destekli ve 'Kadınlar İş Başında' adı altında başlatılanr butik çikolata üretimi destekli proje start aldı. 

Projeyle ilgili yazılı bir açıklama yapan OTSO Başkanı Servet Şahin, projenin yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: 

"Bölgede katma değeri yüksek olan çikolata üretiminin yaygınlaştırılması ve standartlaştırılması amacı ile kadınlara yönelik 2 gün teorik ve 5 gün uygulama olmak üzere butik çikolata üretimi konusunda nitelik kazandırma amaçlı eğitim faaliyetleri gerçekleştirecek. Gıda üretim sektöründe temel hijyen kriterleri, butik çikolata üretim aşamaları ve uygulamalarına yönelik verilecek eğitimler, Ordu TSO Eğitim Salonları'nda gerçekleştirilecek. Ordu'da ikamet eden, halihazırda çalışmayan ve 18 yaşını doldurmuş kadınlara yönelik olan eğitimlere katılabilmek için, adayların Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'na bizzat müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Eğitimler 1 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olup, 6 Temmuz 2014 tarihinde sona erecek, başvurular 17-27 Haziran 2014 tarihine kadar gerçekleştirilebilecektir."
Editör: TE Bilisim