Açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Bülent Civelek, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, protokol üyeleri, katılımcı firma temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı. 

Açılış töreninde ilk olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin konuştu. Şahin, Şahin, üretilen ürünlerin en güzel sunulduğu yerlerin fuarlar olduğunu belirterek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak fuarlara gelecekte çok daha fazla yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. 3 bin metrekarelik fuar alanımız 220 standımız var. Ürünlerini sergileyen üyelerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılmış öncesi son konuşmayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptı. Başkan Yılmaz, fuara katılan işletme ve firma sahiplerine teşekkür ederek, "Bir yılda 3 fuar yapmanın Ordu gibi yeni gelişen iller bakımından çok katma değer açısından önemli. Biz de Büyükşehir olarak buna katkı ve destek vereceğiz. 220'nin üzerinde stand var. Buradaki destek, biliniz ki şehrimize yapılan bir katma değerdir. Buradaki destek, sokaktaki esnafından, akşam otelinden, restaurantından, çay ocağından, her tarafından aktif bir katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından 10'uncu Yapı Dekorasyon Ürünleri ve Doğalgaz İhtisas Fuarı'nın kurdelesini de Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Genel Sekreter Bülent Civelek, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve protokol üyeleri birlikte kesti. 

Başkan Enver Yılmaz ve beraberindeki protokol fuar içerisinrde bulunan 220 standı tek tek ziyaret ederek katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, firma ve işletlemerin son teknoloji ürünleri hakkında kısa bilgiler aldı. Fuar, 5 gün boyunca Ordu Lisesi karşısındaki Ordu Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı'nda devam edecek. Ordu fuar günler, 11 ve 15 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 4'üncü Gıda Tarım ve Hayvancılık İhtisas Fuarı ve 18'ncisi düzenlenecek olan Karadeniz Sanayi ve Ticaret Fuarı ile sona erecek. Fuar süresince de Ordulular her akşam konser izleme fırsatı bulacak.

Editör: TE Bilisim