ORDU - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. Başkan Hamdi Işık, yönetim kurulu üyeleri Salih Cebeci, Alİ Rıza Oğuzlu, Bayram Akçay ve Aydın Akyurt tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu Başkan Hamdi Işık'tan da şoför esnafının sorunlarını dinledi.  

HAMDİ IŞIK: "ŞOFÖR ESNAFI DA GÖÇ EDİYOR"

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na şoför esnafının sorunlarını aktaran Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, fındığın Ordu ekonomisinin dışında şoför esnafını da olumsuz etkilediğini belirterek, "Yüksek kesimlerde fındığın olmaması şoför esnafımızı da olumsuz etkiledi ve göçler başladı" dedi. Işık ayrıca minibüs depolama alanı olarak kullanılan Kamyoncular Garajı'nda yeni oda binası yapmak, mevcut binayı ise yurt olarak değerlendirmek istediklerini söyledi. Işık, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kamyoncular Garajı dışında kendilerine bir yer göstereceğini ve oraya da yeni oda binası yapacaklarını ifade etti.

İnsanların şoför esnafına canını emanet ettiğini belirten Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Şoförler Odası'nın amacı, şoför esnafına hizmet vermek sorunları ile ilgilenmek, bu sorunlara çözüm bulmak için yetkili mercileri ve ilgili kurumları harekete geçirerek sorunlara çözüm hakkında çalışmalar yapmak üyelerinin hak ve menfaatlerini korumaktır" dedi, şehrin gelişmesi ve kalkınması için yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Editör: TE Bilisim