AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden karayollarını inceledi.

Gündoğdu, inşası süren Ordu-Kabadüz-Çambaşı yolunda incelemelerde bulunarak, hem Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ve İlçe Başkanı Halit Günaydın'dan, hem de yetkililerden bilgi aldı. 

"ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR"

Ordu-Kabadüz arası karayolunun yapım çalışmalarına zorlu hava koşullarına rağmen hızla devam ettiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Ordu-Kabadüz yolunda bir adet 315 metre uzunluğunda tek tüp tünel ve 180 metre uzunluğunda 2 köprü var. Bir yandan yol yapım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da yol genişletme çalışmaları sürüyor. Yolun genişletilen bölümlerinde istinat duvarı da inşa ediliyor" dedi.

"ÇAMBAŞI, KARADENİZ'İN TURİZM MERKEZİ"

Çambaşı Yaylası'nın 4 mevsim boyunca turizm merkezi olma özelliği taşıdığına dikkat çeken Metin Gündoğdu, "Bölgeye ulaşımı hızlı ve rahat bir şekilde sağlamak için başlayan yol yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. İncelemelerimizde hem saha ekiplerimizden bilgi aldık, hem de bölge müdürlüğü yetkililerimizle görüştük. Yolun en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin ve turistlerin hizmetine açılması için süreci yakından takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim