Giresun'dan Ordu'ya gelerek AK Parti Ordu İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Fiskobirlik çalışanı bir grup işçi, İl Başkanı Halit Tomakin ile görüşmek istedi. Ancak parti binasında görevlilerin dışında yönetim kurulundan herhangi bir kimseyi bulamadı.

Parti binası görevlilerinden İshak Bilgin ile görüşen işçiler, Giresun'dan geldiklerini belirterek İl Başkanı Halit Tomakin ile görüşmek istediklerini belirtti, ancak Tomakin dahil kimseyle görüşemedi. Bunun üzerine "Bu açıklama neye istinaden yapılıyor? Eleştirdiği konu, binlerce insanın ekmek kapısını ilgilendiriyor. Sadece nedenini soruyoruz?" dese de, Bilgi İl Başkanı Tomakin veya Yönetim Kurulu adına herhangi bir açıklama yapamayacağını belirtti.  

İŞÇİLER 'NEDEN' DİYE SORDU

Parti yönetiminden kimseyle görüşemeyen işçiler, çıkışta ise bir basın açıklaması yaptı. İşçiler adına konuşan Özlem Ertemoğlu Özdemir ve Zeynep Kurt Başkan Tomakin'e seslenerek, "Sayın İl Başkanım. Sizin yapmış olduğunuz olumsuz açıklamadan dolayı biz FİSKOBİRLİK çalışanları olarak bu duruma derinden üzülmüş ve işimizi yarım bırakarak buraya gelmiş durumdayız. Derdimiz eve ekmek götürmek olunca, biz çalışanlar hakkımızı aramak zorundayız. Biz işçiler, yarın sabah itibarı ile işimizden ayrıldığımızda bizlere belediyelerinizde veya Ordu ilinde herhangi bir işletmede çalışabilecek bir iş ortamı sağlayabilecek misiniz? Neden böyle gereksiz bir açıklama yapma ihtiyacı hissettiniz?" dediler.  

Editör: TE Bilisim