Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce "Bu yıl yaş çay alımlarında uygulanacak taban fiyatı yüzde 73'ün üzerinde artışla 6 lira 70 kuruşa, kilogramda 13 kuruş olan destekleme fiyatını yüzde 130'un üzerinde artışla 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.

Ardından ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile Pazar ilçesi Telatar mevkisindeki bahçeye girerek üreticilerle yaş çay topladı. Alim ve beraberindekiler, Alihan Telatar ve ailesiyle yaş çay sezonunu pasta keserek kutladı. Son olarak da çaya zam yaptı.

BloombergHT'den İrfan Donat'ın haberine göre ÇAYKUR, çaya ortalama yüzde 43,71 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

ORDU'DA MARKET RAFLARINDA ÇAY KALMADI

Çaya dev zam yapılacağı haberini internetten okuyan Ordulular, başta üç harfli zincir marketler olmak üzere tüm marketlere hücum ederek raf ve reyonlarda adeta çay bırakmadı. Çünkü son olarak 55 TL'ye satılan 1 kiloluk ÇAYKUR Filiz Çayı, 19 TL'lik son zamla birlikte 74 TL'ye yükseldi.

Caykursatis.com sitesinde güncellenen fiyatlarla birlikte 1000 gr ÇAYKUR Kamelya Çayı 66.5 TL, 500 gr ÇAYKUR Kamelya Çayı 34.5 TL, 1000 gr ÇAYKUR Filiz Çayı 74 TL, 500 gr ÇAYKUR Filiz Çayı 38.75 TL, 500 gr ÇAYKUR Rize Turist Çayı ise 36 TL'ye yükseldi. 

Editör: TE Bilisim