ORDU - SGK ve TZOB işbirliğiyle Tarım Sektöründe Sosyal Güvenlik Kurumu Bilgilendirme Semineri'ne katılmak için Ordu'ya gelen TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, seminer öncesi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 

BAŞKAN BAYRAKTAR: "ORDU İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS"
Başkan Yılmaz'ın Ordu için şans olduğunu dile getiren Bayraktar, "Buraya gelmişken bizim çok iyi dostumuz, Enver Bey'i ziyaret etmeden olmazdı. Kendisini milletvekilliğinden tanıyoruz ve iyi bir dostluğumuz var. Tarım sektörüne ve ziraat odalarına her zaman destek olmuş, yardımcı olmuş, sistemin sorunlarında omuz omuza çalışmış bir vekilimizdi.  Kendisi şuanda Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Artık köylerimiz de mahalle oldu ve Büyükşehir'e bağlandı. Böyle tarıma gönül vermiş bir dostumuzun Büyükşehir Belediye başkanı olması Ordu için çok büyük bir şans. Büyükşehir Ordu'da çok başarılı hizmetler verdiğini yakından takip ediyoruz. Hem sektörümüze hem de Ordu'muza ben başarılarının devamını diliyorum ve buraya gelmişken de kendisini görmekten çok mutluluk duydum" şeklinde konuştu. 

BAŞKAN YILMAZ: "HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ"

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Kendisini Orduda ağırlamaktan bizde çok mutluyuz. Arkadaşlarımız Biz 114 bin 400 kayıtlı çiftçisiyle birlikte en fazla kayıtlı çiftçinin olduğu bir iliz. Büyükşehir ile ziraat odalarımızla kuruluşumuzdan itibaren uyumlu bir şekilde çalıştık. Biz her bir ilçede ziraat odasındaki arkadaşlarımızın yanında olduk. Bizde her bir ilçedeki ziraat odalarını ziyaret ettik. İşçilerimizin sorunlarına yönelik olayları ve sorunları çözmeye yönelik birinci elden ve ağızdan olayları çözmeye yönelik konuştuk ve ortak irademizi paylaştık" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim