Almanya merkezli içlerinde Çin, Brezilya, ABD, Rusya ve Kanada gibi ülkelerin de bulunduğu Dünya çapında 16 noktada faaliyet gösteren Alman Dieffenbacher firması, Çamsan Ordu Yönetim Kurulu üyesi Deniz Yüzer'in vefatı nedeniyle iş ortağı Çamsan Ailesi'nin acısına, bayraklarını yarıya indirerek ortak oldu. Alman firma, şirket merkezinin girişindeki göndere, bir de Türk Bayrağı çekti.  

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle uzun süre tedavi gören Ordu'nun sevilen iş insanlarından Deniz Yüzer, geçtiğimiz 22 Nisan'da hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmiş, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılında İstanbul Reşadiye Nur Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. Yüzer'in acı haberi, başta Ordu olmak üzere yurdun birçok noktasında iş ve ekonomi dünyasındaki isimleri büyük üzüntüye boğmuştu. 

Merkezi, Almanya'nın tarihi Eppingen şehrinde bulunan ve ağaç sanayi, otomotiv, havacılık ile geri dönüşüm sektörlerinde faaliyet gösteren Alman Dieffenbacher firması'nın bu tutumu, Türkiye genelinde ve Ordu'da büyük takdir kazandı.

Editör: TE Bilisim