Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (OTSO) 30 yılı Genel Sekreterlik olmak üzere 34 yıldır emek harcayan İsmail Hakkı Üçer emekliye ayrıldı. 

OTSO'ya 1984 yılında memur olarak giren, 1988 yılında Genel Sekreter olarak atandıktan sonra 30 yıl boyunca bu koltukta kalan İsmail Hakkı Üçer, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ağustos ayı Meclis Toplantısı'nda Genel Sekreter sıfatıyla son kez yönetim kurulu ve üyelerle bir araya geldi. OTSO Meclis Başkanı Levnet Yıldırım, Genel Sekreter İsmail Hakkı Üçer'i kürsüye davet etti. Burada bir veda konuşması yapanr Üçer, "34 yıllık Ordu Ticaret ve Sanayi Odası hayatımda 30 yılını Genel Sekreter olarak görev aldım. Hem yönetimi ile hem de Meclis'iyle bu zamana kadar ters düştüğümüz konularda olsa, mutlaka yapıcı çözüm üreterek orta yolu bulduk. Biz görevimizi tamamladık, ama aklımızı fikrimizi yitirmedik. Herhangi bir üyemizin bir talebi olduğunda her zaman yanınızdayız. Bugün ben burada olmayabilirim, ancak yerime bıraktığım Şükrü Köksal kardeşim oda için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Ben hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım emekliye ayrılan Genel Sekreter İsmail Hakkı Üçer'e plaketini ve hediyesini takdim etti. 

Editör: TE Bilisim