Vallahi ayıp! Vatandaşa bunları mı yedirecektiniz?
Vallahi ayıp! Vatandaşa bunları mı yedirecektiniz?
İçeriği Görüntüle

ORDU – Aybastı Belediyesi’nde sabah saatlerinde yaşanan satırlı saldırı sonrası Belediye Başkanı İzzet Gündoğar sessizliğini bozdu.

Hiçbir sorun belirtmeden dehşet saçan saldırganın hedefindeki personelin son durumu netleşti. Ordu Aybastı Belediyesi, bugün saat 10:30 sularında kan donduran bir şiddet eylemine sahne oldu. Özel kalem birimine elinde satırla giren Y.D. isimli şahıs, herkesin sevdiği belediye personeli A.D.'ye acımasızca saldırdı.

Olayın ardından belediyeden zehir zemberek bir açıklama geldi.

"HİÇBİR ŞİKAYETİ YOKTU, SATIRLA GELDİ!"

Belediye tarafından yapılan resmi duyuruda, saldırganın herhangi bir sorunu veya şikâyeti olmaksızın doğrudan şiddet amacıyla binaya girdiği vurgulandı. Vatandaşlarla kurduğu sağduyulu iletişimle tanınan personel A.D.'ye yönelen bu saldırı, "Kamu hizmetine ve devlet ciddiyetine yapılmış bir darbe" olarak nitelendirildi.

"SAĞLIK DURUMU NASIL? TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!"

Yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan personelin sağlık durumunun iyi olduğu müjdesi verilirken, olayın peşinin bırakılmayacağı şu sözlerle ifade edildi:

"Bu menfur saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz. Çalışma arkadaşımıza yönelen bu saldırı, sadece bireysel bir şiddet eylemi değil; devlet ciddiyetine, kamu düzenine ve toplumsal huzura yapılmış açık bir saldırıdır. Failin hak ettiği en ağır cezayı alması ve toplumsal huzura kasteden bu hadisenin aydınlatılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız."

SÜREÇ KARARLILIKLA YÜRÜTÜLÜYOR

Başkan İzzet Gündoğar, belediye çalışanının sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Emniyet güçlerinin geniş çaplı soruşturması devam ederken, belediye yönetimi bu tür saldırıların asla sıradanlaştırılamayacağını ve kamu düzeninin korunması adına hukuki mücadelenin en üst seviyede verileceğini duyurdu.