ORDU - Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Teknik Direktör Ziya Doğan, mor beyzalı ekibin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Futbolcuların aşırı kilolu olduğunu söyleyen Doğan, "Tablo iyi değil" açıklamasını yaptı. İşte Ziya Doğan'ın açıklamaları...

ZİYA DOĞAN: "KİLO PROBLEMİ VAR"

"Açıkça söylemek gerekirse, Orduspor'da görünen tablo iyi değil. Bir çok sorunla baş etmeye çalışıyoruz. Fiziksel olarak eksikliklerimiz var. Bunların nedenleri arasında sakatlık ve idman yapamamak var. Bir kere futbolcuların yağ ve kilo oranları inanılmaz boyutlarda. Bazı futbolcuların 5 ile 10 kilo arasında fazlalığı var. Bu da bizim işimizi hayli zorlaştırıyor. Futbolcuların kendine iyi bakması gerekiyor. Göreve geldiğimizden bu yana futbolcuları 19 kilo zayıflattım. Her geçen gün de zayıflamaya devam ediyorlar."

ZİYA DOĞAN: "HERKES ORDUSPOR'UN DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYOR AMA"
 
"Ziya Doğan ve ekibinin doğasında mücadele vardır. Azim vardır, çalışma vardır. Asla teslim olma yoktur. Herkes Orduspor'un düştüğünü düşünüyor ama Allah nasip ederse herkes bunu görecek. Biz iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Devre arasına girilirken başkanımızdan bazı sözler aldım. Eğer başkanımız bu maç öncesi Ordu'ya gelirse, kendisine ve yönetim kuruluna raporda vereceğim. Burada şahıslar değil, Orduspor önemli, Orduspor'un bu durumdan çok rahat çıkacağına inanıyorum. Kimse inanmasa bile ben inanıyorum. Göreceksiniz zaman içerisinde inanmayan çevreleride inandıracağız. Herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Bunu başka yerde de söylemiştim. Bu takıma sahip çıkarsanız Avrupa'da yazarsınız, sahip çıkmazsanız çatladı kapı çırçır'da yazarsanız demiştim. Hiç kimsenin inancının olmadığı yere bir inanç aşıladık, sonuçta ligde kaldık diğer sezon ise Avrupa'ya gittik. Aynı şekilde Ordululardan da rica ediyorum. Bu takıma eğer sahip çıkılırsa bu sene ligde kalır. Seneye Süper Ligi kovalar."
Editör: TE Bilisim