TÜRKİYE Okçuluk Federasyonu 2019 Gençler Kadetler Açık Hava Türkiye Şampiyonası Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda başladı. Şampiyonaya Türkiye'nin çeşitli illerinden 73 spor kulübünden toplam 392 sporcu katıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, şampiyonanın 7 Temmuz Pazar gününe kadar devam edeceğini açıkladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, "Yıldızlar ve Gençler Türkiye Açık Hava Okçuluk Şampiyonası ilimizde başladı. Organizasyon sorunsuz bir şekilde sürüyor. Türkiye Okçuluk Federasyonu, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi'nden her türlü desteği aldık. 400'e yakın sporcu, 98 antrenör, 32 ilden 72 kulüp şampiyonaya katıldı. Toplamda 500 kişiyi Ordu'da ağırlıyoruz" dedi. 

Özellikle şampiyona nedeniyle Ordu'da faaliyetlerini sürdüren otellerde yer kalmadığını dile getiren Genç, "Bu organizasyonların ilimize çok fazla katkısı oluyor. Okçuluk ilgi çekmeye başladı. Bu gelişmelerde beraber Ordu'da okçuluk sporu daha da ilgi çekecektir" dedi.

Editör: TE Bilisim