İZMİR - PTT 1.Lig'de çok zor süreçler geçiren Orduspor, bu hafta da istediği başarıyı elde edemedi, 90 dakika sonunda kalesinden gördüğü 3 golle sahadan yenik ayrılan taraf oldu. Altınordu aldığı bu galibiyetle puanını 14'e çıkartı ve ligde de 12.sıraya yerleşti. Haftalardır 4 puandan kurtulamayan Orduspor ise bu haftayı da 4 puanla kapatmak zorunda kaldı.

STAT: İzmir Atatürk
HAKEMLER: Abdülkadir Bitigen, Baki Yiğit, Recep Yıldırım
ALTINORDU: Tolgahan – Kemal, Yusuf Abdioğlu, Sinan, Gökhan Yılmaz – Halil İbrahim (Dk.66 Ozan Sol), Berkay, Fatih Akyel (Dk.70 Taha), Serkan Göksu, Erdoğan (Dk.46 Mertan) - Göksu
ORDUSPOR:
Alişan – Volkan Özcan, Ufukhan, Volkan Koçaloğlu, Mesut  (Dk.64 Umut) – Emrullah, Yunus (Dk.37 Landel), Yusuf Kurtuluş, Yasin Şahan - Yasin Ozan, Ümit Tütünci (Dk.71 Serdar)
GOLLER: Dk.35 pen. Göksu, 53 Mertan, 74 Serkan Göksu(Altınordu)
SARI KARTLAR: Volkan Koçaloğlu, Ümit Tütünci, Ufukhan (Orduspor), Erdoğan (Altınordu)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 13 Yasin Şahan, 56 Ufukhan (Orduspor)

Dakika 13: Ev sahibi takım oyuncusu Berkay'a orta sahada sert giren Ordusporlu Yasin Şahan, bu hareketinin cezasını kırmızı kartla gördü. Orduspor bundan sonraki dakikalarda rakibine karşı 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

Dakika 34: Gökhan soldan ceza sahasına girip ortaladığı anda topu Volkan Özcan elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Göksu, ilk vuruşunda Kaleci Alişan'dan dönen topu iyi takip etti ve filelerle buluşturdu: 1-0.

İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

Dakika 53: Göksu'nun savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlenen Mertan, öne çıkan kaleci Alişan'ın yanından plasesini yaptı, Volkan Koçaloğlu'nun yetişemediği top filelerle buluştu: 2-0.

Dakika 56: Daha önce hakeme yaptığı itirazlar sonucunda sarı kartı bulunan Ufukhan, bu kez Kemal'e sert girince ikinci sarı kartla oyun dışı kalan isim oldu. Bu dakikadan sonra mor beyazlılar oyuna 9 kişi devam etmek zorunda kaldı.

Dakika 74: Kemal sağdan penaltı noktasına çıkardı, Serkan Göksu düzeltip vurdu, savunmaya da çarpan top filelere gitti: 3-0

Karşılaşmanın 90 dakikası bu skorla sonuçlandı.

"LİG'DE ALINAN DİĞER SONUÇLAR"

PTT 1.Lig'in 13.Hafta ilk maçlarında alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Adana Demirspor (1) - Manisaspor (1)
Bucaspor (1) - Gaziantep BŞB.Spor (1)
Osmanlıspor (0) - Samsunspor (0)
Kayserispor (3) - Adanaspor (1)
Editör: TE Bilisim