ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Stadyumu için 100 milyon TL'lik bütçenin Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek, hafta içerisinde Spor Toto'dan Orduspor'a 700 bin liralık sponsorluk kaynağının aktarılacağını müjdeledi. 

"SPOR TOTO'DAN 700 BİN LİRALIK DESTEK"

PTT 1.Lig'de ekonomik açıdan sıkıntılı günler geçiren Orduspor'a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın girişimleriyle Spor Toto'dan 700 bin lira kaynak aktarılacak. Başkan Enver Yılmaz, 700 bin liranın hafta içerisinde kulüp hesaplarına geçeceğini belirtti. Daha öncede Orduspor'a 4 milyon liralık kaynak sağladığını belirten Başkan Yılmaz, Orduspor için verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini de belirtti.

"ORDUSPOR'A İKİNCİ MÜJDE STAD"

Orduspor'a 22 bin kişilik stadyum yapılacağını söyleyen Başkan Yılmaz, "Orduspor Stadyumu'nun 100 milyon liralık bütçesi önceki gün Resmi Gazete'de yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2 yıllık süre içerisinde yatırım programına aldırdığı tek yatırım, Ordu Stadyumu. Eski stadın yerini de hiçbir şey yapmıyoruz. Orayı tamamen halka açıyoruz. Şehir meydanı yapıyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim