ORDU - TFF Profesyonel 3.Ligin yeni ekiplerinden Ordu Futbol Kulübü, altyapı seçmelerinin ardından futbol okulunu da başlattı. Kurulduğu günden bu yana altyapıya ayrı bir önem veren mor-beyaz-siyahlı kulüp, dün 102 futbolcu adayının katılımıyla eğitimlerini Cumhuriyet Mahallesi'ndeki tesislerinde başladı. 

Ücretsiz olarak eğitim veren kulüp, öğrencileri servisle alıp tesislere getirip, eğitim sonrasında da evlerine kadar bırakıyor. Futbol okuluna katılan sporculara ise forma, şort ve çorap da ücretsiz olarak veriliyor.

İSTEYEN HERKES KURSA KATILABİLİR

Ordu Futbol Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, futbol okulu ile ilgili yaptığı açıklamada 8-12 yaş arasındaki her çocuğun kursa katılabileceğini kaydetti. 4 altyapı antrenörü ile birlikte kursların 1 ay süreceğini kaydeden Zavalsız, "Her çocuğun hayali futbolcu olmaktır. Küçük yaşlarında futbolcu ağabeylerini izleyerek kendilerinin de futbolcu olmalarını istemektedir. Biz bir nevi çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için, onların iyi bir futbolcu olmalarını sağlamak için bu kursları başlattık. Biz zaten kulüp olarak da altyapıyı çok önemsiyoruz. Çünkü küçük yaşta futbol eğitimi alan çocuklarımız gelecek için iyi bir futbolcu adayı oluyorlar. Bu nedenle de ilimizde futbol okulu açmayı planladık. 102 futbolcu adayımız bu kurslara katıldı. Her gün servisimizle alıp, servisimizle evlerine bırakıyoruz. 1 ay boyunca kulübümüzdeki altyapı hocaları tüm bilgi ve birikimlerini çocuklarımıza aktaracak. İnşallah burada geleceğin futbolcularını yetiştireceğiz" dedi.
Editör: TE Bilisim