ORDU - Altaş Tv'de yayınlanan 'Tam Saha' programının sunucusu ve Altaş Tv Spor Müdürü Ahmet Öztürk, Orduspor'un içinde bulunduğu durumun konuşulduğu programda, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in bazı gazetecilerle ilgili olarak elinde dekontların bulunduğu şeklindeki açıklamarına sert tepki gösterdi.

"DESTEK VERİRKEN İYİYİZ, TARAFTAR TEPKİ GÖSTERİNCE KÖTÜ"

Programa konuk olarak katılan Orduspor eski Kulüp Başkanı Şükrü Bodur'un Başkan Türkmen'le ilgili olarak, "Bütün çevresiyle kavgalı. Taraftar kötü, basın kötü, eski başkanlar kötü, herkes kötü bir iyi olan o" şeklindeki açıklamasından sonra konuklarından izin isteyen programının sunucusu ve Altaş Tv Spor Müdürü Ahmet Öztürk, canlı yayında adeta isyan etti. İşte Öztürk'ün isyan sözleri:

"Orduspor'a yardım kampanyası düzenlerken ve daha sonra süreç tesisin içinde devam ederken, Sayın Başkanımız Nedim Türkmen teşekkür etti. Belgeler var, açıklıyor. 'İyi ki varsınız, sizler olmasaydınız çok kötü durumdayız' diyor. Peki Sayın Başkanım, Orduspor'a yardım kampanyası düzenlerken, taraftarları maça davet ederken iyiyiz, aynı taraftarlar 'istifa edin' derken kötüyüz. Küfredilmesi, ağıza alınmayacak sözler söylenmesini tasvip etmedik, yanlış dedik. Bu televizyonlar, Ordu'daki yazılı ve görsel basın sizlere destek verirken iyi, eleştirince kötü."

"KİM BU GAZETECİLER? NİÇİN VERDİNİZ?"

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in Ordu'da bazı gazetecilere para verdikleri ve ellerinde dekontların bulunduğu yönündeki açıklamalarına da sert tepki gösteren Öztürk, "Kim bu gazeteciler? Niçin verdiniz, niye verdiniz? Onu da merak ediyorum. Buyrun sizin de bununla ilgili söyleyecekleriniz vardır."

"ORDU GAZETECİLER CEMİYETİ DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ"

Türkmen'in gazetecilerle ilgili olarak yaptığı açıklamanın ardından Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın da yaptığı basın açıklamasında, "Orduspor kulüp başkanı Nedim Türkmen'in Ordu basınıyla ilgili sarf etmiş olduğu cümleler camiamızı derinden üzmüştür. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in kamuoyunda tüm meslektaşlarımızı töhmet altında bırakan açıklamada bulunması ziyadesiyle mesleğini namusuyla zorluklar içerisinde yerine getirmeye çalışan bizleri derinden üzmüştür." diyerek bu isimlerin açıklanmasını istemişti.
Editör: TE Bilisim