Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Boştepe Köyü'nde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre ailesiyle birlikte fındık toplamaya giden emekli polis memuru 55 yaşındaki Yüksel Yılmaz, kamyonete yükledikleri fındık çuvallarıyla birlikte kamyonet kasasında evlerine doğru hareket etti. İddialara göre bu sırada kamyonet sürücüsü tarafından stop ettirilen kamyonet geri kaymaya başladı. Bu sırada paniğe kapılan Yılmaz, kendini kurtarmak için yola atarak kurtulmak istedi ancak kamyonet üzerine yan yattı. Yan yatan kamyonet çevredekiler tarafından kaldırıldı, ancak Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Araçta bulunan Yılmaz'ın iki yeğeninin de hafif yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kamyonet sürücüsünün de alkollü olduğu iddia edildi.   

GÖZYAŞLARI ARASINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan 55 yaşındaki Yüksel Yılmaz'ın ani ölümü meslektaşları ve sevenlerini yasa boğdu. Yılmaz'ın cenazesi Giresun'daki otopsi işlemlerinin ardından Ordu'daki evinin önüne helallik için getirildikten sonra Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Maden Mahallesi'nde ikindi namazının ardından defnedildi.

Editör: TE Bilisim