ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.  Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın da destek verdiği bağış kampanyasında 150 ünite kan elde edildi.

Kızılay Kan Merkezi tarafından Ordu Büyükşehir Belediyesi sahasında açılan stantta, personeliyle birlikte kan bağışında bulunan Başkan Enver Yılmaz, gösterdiği duyarlılıkla büyük takdir topladı. Verdiği 500 mg.lık kanla kampanyaya destek olan Başkan Yılmaz, "Amacımız beklentisi olanlara deva olabilmek, ilaç olabilmek. Bunu gerçekleştirdik. Mutluyuz" diye konuştu. 

"DÜZENLİ KAN VERİYORUM"

Başkan Enver Yılmaz kan bağışının ardından yaptığı açıklamada Kızılay Kan merkezi ekibini ağırladıklarını ifade ederek, "Büyükşehir çalışanlarımız ve biz kan vermenin önemini vurgulamak, sürece katkı olsun diye, bugün yaklaşık 150 çalışanımızla kan verdik. Ben zaten düzenli kan veriyorum. 3 hastamıza destek ve 1'de ağaç dikilmesi suretiyle çok önemli bir hizmete imza atmış olduk. Bütün hemşerilerimizi kan vermeye davet ediyoruz. Hem veren açısından hem de alıcılar açısından önemli bir hizmet" şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilisim