Geçtiğimiz 1 Mart'ta rahatsızlanan ve yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine tedavi altına alınan Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden bugün taburcu oldu.

Durumu ağırlaşan ve 11 Mart'ta uçakla Ankara Şehir Hastanesi'ne nakledilen Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm dostlarına teşekkür etti. 

İşte o mesaj...

"1 Mart'ta COVİD-19 testimin pozitif çıkması ile başlayan süreç 11 Mart'ta durumumun ağırlaşması nedeniyle ambulans uçakla Ankara Şehir Hastanesi'ne nakil oldum ve tedavime burada devam edildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavimin sürmesini sağlayan Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, Ordu CHP Milletvekili Sayın Dr.Mustafa Adıgüzel, Ordu AK Parti Milletvekili Sayın Dr.Şenel Yediyıldız, CHP önceki dönem milletvekili Sayın İdris Yıldız, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay, OTSO Başkanı Sayın Servet Şahin'e ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bu çabası benim hayata dönmemi sağladı.

Ankara'da hastaneye yattıktan sonra, TÜRMOB Genel Başkanım Sayın Emre Kartaloğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Sayın Seyit Torun, TÜRMOB Genel Sekreterimiz Sayın Yahya Arıkan, İSMMMO Başkanı Sayın Yücel Akdemir, ASMMMO Başkanı Sayın Turgut Bahadir, ASMMMO Önceki Başkanı Sayın Ali Şahin, meslektaşım hemşerim Volkan Durmuşoğlu'na ilgi alakaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tedavi sürecinde benimle yakından ilgilenen Dr.İhsan Ateş ve ekibine, hemşirelerimize, bütün sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Emekleri, çabaları unutulmaz benim için. 

Ankara'da tedavi sürecimin ilk gününden itibaren arayan soran bütün oda başkanlarına, bütün meslektaşlarıma, bütün dostlarıma, oda yönetim kurulumuza, yol arkadaşım Murat Arslan'a, yeğenim Tarık Danış'a ve canım aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte dualarını esirgemeyen bütün dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Yüce Allah'ın yeniden bizlere nefes vermiş olmasının mutluluğu ile taburcu olup Ordu'da süreci atlatacağım inşallah. Şunu öğrendim. Çok dost biriktirmişim ülkenin her yanında. İyi ki varsınız... Kalpten kalbe giden bir yol varmış."

Editör: TE Bilisim