ORDU - Sahipliğini Figen ve Turgay Çakmak çiftinin yaptığı Ordu Haberci Gazetesi, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Yılın En'leri' gecesinin bu yıl on birincisini gerçekleştirdi. Ordu'daki özel bir otelde gerçekleştirilen gecede konuşan Ordu Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak, "Biz yapılan başarılı çalışmaların teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle yıllardır Ordu genelinde gerçekleştirdiğimiz başarıyı ödüllendirme programını illerarası bir statüye kavuşturduk" diye konuştu. 

Ordu Haberci Gazetesi 'Yılın Onur Ödülü' Emekli Öğretmen Şükran Bellikçi, Nezirler Mağazası Sahibi Orhan Oral  ve Sayıştay Onursal Üyesi Burhan Tokcan'a verildi. 

Yılın Bürokratı ödülü Merkez Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu'na, Yılın Rektörü ödülü Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar'a, Yılın Belediye Başkanı ödülü Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'ye, Yılın Akademisyeni ödülü Doç.Dr.Yeter Demir Uslu'ya, Yılın işadamları ödülü Yüksel Göl, Levent Yıldırım, Adnan Ateşoğlu ve Coşkun Ergin'e, Yılın Genç Girişimcileri ödülü Adnan Bayrak ve Mithat Gürsu'ya, Yılın İşkadınları ödülü Sezgin Çetinkaya, Esra Olgun ve Songül Tahmaz'a, Yılın Yöneticileri ödülü Ordu Ticaret Odası Genel Sekreteri Hakkı Üçer'e, Ankara İlkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Çamaş'a, Yılın Sivil Toplum örgütleri ödülü Yurt Dışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği'ne verildi. 

Yılın Meslek Kuruluşu ödülü Ordu Eczacılar Odası'na, Yılın Eğitim Kurumları ödülü Akkuş Kızılelma Ortaokulu ve  Özel Ordu Sahil Koleji'ne, Yılın Kurumu ödülü Ordu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne, Yılın Kuruluşları ödülü CRSG Özel Güvenlik Hizmetleri Eğitim Kurumu ve DKC Grup Gıda San. A.Ş. ve Sinema Otel'e, Yılın İşletmesi ödülü Şamata Cafe'ye, Yılın Otomotiv Sektörü ödülü Ford Altaş'a, Yılın Hizmet Ödülleri Salih Yaman'a, Yılın Özel Teşvik ödülü Ordu Genç Girişimciler Derneği'ne, Yılın Postacısı ödülü Sezai Ateş'e, Hizmet ödülleri Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Ulubey Tapu Müdürü İhsan Koyun'a verildi. 
Editör: TE Bilisim